Inredning för trädgården

Hej på er alla härliga läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg! Jag vet att ni är många som har intresserat er för mina inredningsinlägg, och idag vill jag ge er ett tips på en inredningsbutik för er i Norrköping som jag hittade i somras och som jag verkligen tycker om. Företaget heter P-O Eldh ASPCON AB (Regnkedjan), och är ett företag som jag hittade tack vare min mamma, som ofta handlar på denna butik. Jag har länge letat efter en butik som har inredning och detaljer för just trädgård, vilket jag tyvärr tycker det inte finns tillräckligt utav. Jag anser att det finns många inredningsbutiker som endast säljer inredning för hemmet inomhus, vilket är synd. Jag har under sommaren försökt fixa till min trädgård, och kände att jag behövde lite fin inredning, därför var det så roligt att jag hittade just P-O Eldh ASPCON AB (Regnkedjan). Grundidén för P-O Eldh ASPCON AB (Regnkedjan) är att deras produkter ska vara av god och hållbar kvalitet och tillverkade under goda förutsättningar.

Jag har hittat otroligt mycket fin inredning till min trädgård, och har redan besökt butiken flera gånger under sommaren och hösten. Jag hittar alltid någonting som jag känner att jag vill köpa, och jag är så tacksam över att jag hittat denna butik. Min trädgård har verkligen fått sig ett lyft, och hela familjen tycker nu att det är roligare att vara utomhus i trädgården tillsammans. Jag anser att trädgårdar är alldeles för underskattade, då jag tycker att trädgården är någonting som tillhör hemmet och som borde utnyttjas. Jag vet att ni är många som befinner er i Norrköping, Nyköping eller Söderköping med omnejd, och jag vill verkligen rekommendera er att vända er till P-O Eldh ASPCON AB (Regnkedjan) för fina inredningsdetaljer, och även tipsa er om att satsa lite mer på er trädgård. 

Du gillar kanske också...