Mer synlighet på internet

Hej på er igen, och välkomna tillbaka till min blogg, alla fantastiska läsare! Som ni säkert vet har jag nyligen startat upp en städfirma och jag tänkte idag skriva om det här med sökmotoroptimering, och även tipsa er om företaget Adsearch Scandinavia. Jag startade nämligen en hemsida för inte så länge sedan, som då är kopplat till mitt företag. Det är som ni säkert har koll på väldigt svårt som nystartat företag, att komma åt nya kunder, vilket såklart kan vara jobbigt. Adsearch Scandinavia hjälpte mig verkligen med detta. Detta företag hjälper kunder med hemsidor, för att man som företag ska kunna komma högt upp på google, vilket såklart är viktigt när man som företag vill kunna få mer kunder eller besökare till sin hemsida. Detta har verkligen hjälpt mig otroligt mycket mer än vad jag först trodde att det skulle göra. Jag fick för det första ett bra bemötande från just Adsearch Scandinavia och jag kände mig verkligen sedd och viktig som kund. Det är ett väldigt pålitligt företag, som hjälper en som kund med ens önskemål och behov. Jag har faktiskt nu bara efter några veckor märkt skillnad när det kommer till hur många besökare min hemsida har. Jag har faktiskt även fått fler kunder, och känner att jag sakta men säkert börjar växa som företag.

Ni är många som läser min blogg som även ni är egenföretagare, och jag vet hur svårt det är med det här att hitta nya kunder och besökare. Det är speciellt svårt om man inte har en fysisk butik eller liknande, utan endast befinner sig på internet. Jag vill verkligen tipsa er om att vända er till Adsearch Scandinavi, ifall ni precis som jag känner att det är svårt att på egen hand kunna etablera sig på internet. Nu hoppas jag att ni får ett bra avslut på veckan, så hörs vi snart igen!